Kantoor

Over ons kantoorIk ben Manon Peeters. Mijn rechtenstudie heb ik gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen met als afstudeerrichting burgerlijk recht. In 2008 ben ik be√ędigd als advocaat. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij twee middelgrote advocatenkantoren in de regio Midden-Limburg. Door de verscheidenheid aan zaken, die ik in het verleden heb behandeld, heb ik een brede ervaring opgedaan op diverse rechtsgebieden.

Deskundigheid, duidelijkheid en betrokkenheid kenmerken mijn werkwijze. Bij situaties waarin een advocaat om bijstand gevraagd wordt, zijn vaak veel emoties betrokken. Persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg zijn op dat moment erg belangrijk. U dient zich op uw gemak te voelen. Indien gewenst is het om die reden ook mogelijk een afspraak bij u thuis of op uw kantoor te laten plaatsvinden. Ook afspraken buiten de reguliere kantoortijden zijn mogelijk.

Zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers zijn bij mij aan het juiste adres voor juridische bijstand. Mijn specialisaties zijn gelegen op het terrein van het personen- en familierecht en erfrecht. Indien nodig heb ik een netwerk van deskundigen tot mijn beschikking zodat voor u altijd het beste advies tot stand komt.

Ik wil er voor zorgen dat de stap om een advocaat te benaderen zo klein mogelijk wordt. Mijn kantoor is daarom gevestigd in het Heythuysen. Het pand is rolstoeltoegankelijk en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand aanwezig. Ook de wijze van benadering is laagdrempelig, u komt rechtstreeks in contact met mij.